• Hjem
  • Oppskrifter
  • Friland
    • Løk
      • Gul kepaløk
      • Hvitløk
      • Rød kepaløk
      • Salatløk
    • Purre
      • Minipurre
      • Vanlig purreløk
    • Kål
      • Cavolo nero
      • Grønnkål
      • Knutekål
      • Rosettkål
      • Rød spisskål
    • Økologisk
      • Blomkål
      • Selleri
      • Vårløk
  • Veksthus
    • Sommerblomster
    • Grønnsaksplanter & Urter
    • Agurk
Vang Gård
  • Vang Gård
Søk
Oppskrift
21. september 2016

Smørkokt rosettkål

En smakfull og lettlaget siderett til middagen.

Ingredienser til 4 porsjoner:

  • 12-16 rosettkål
  • 1 ss smør

Fremgangsmåte:

Kok opp ca. 1 liter vann i en liten kjele. Ha i smør og rosettkål. La kålen koke i ca. 2 minutter.

Server!


Foto: Lise von Krogh.

Kål rosettkål siderett smør
Forrige Omelett med rosettkål, minipurre og poppede gresskarfrø Neste Ristet rosettkål med valnøtter og olivenolje
Vang Gård Planteutsalg & Gårdsbutikk
Mamelundsvegen 18
2848 Skreia
Tlf. +47 900 49 069
post@nordrevang.no
  • Oppskrifter
  • Kontakt oss!
© Vang Gård | Kjøpsbetingelser | Org.nr. 969 491 540
Lukk
  • Hjem
  • Oppskrifter
  • Friland
    • Løk
      • Gul kepaløk
      • Hvitløk
      • Rød kepaløk
      • Salatløk
    • Purre
      • Minipurre
      • Vanlig purreløk
    • Kål
      • Cavolo nero
      • Grønnkål
      • Knutekål
      • Rosettkål
      • Rød spisskål
    • Økologisk
      • Blomkål
      • Selleri
      • Vårløk
  • Veksthus
    • Sommerblomster
    • Grønnsaksplanter & Urter
    • Agurk
  • Vang Gård
Vang Gård