Sommersalat med rød spisskål, fersk løk og bringebær

En sommerlig vri på klassisk rødkålsalat.

Ingredienser til 4 porsjoner:

  • 1/2 rød spisskål, finstrimlet
  • 2 ss granateplekjerner (eller røde epler)
  • 1 dl bringebær
  • 1/4 rød fersk løk, finstrimlet
  • 3 ss majones
  • 3 ss naturell yoghurt
  • Litt nykvernet peper
  • 1 ss persille

Fremgangsmåte: 

Bland strimlet rød spisskål, fersk løk, granateplekjerner og bringebær i en salatbolle.

Visp sammen majones, yoghurt og pepper. Bland dressingen sammen med salatingrediensene.

La salaten stå en halvtime før servering.


Foto: Lise von Krogh.

0 Comments for “Sommersalat med rød spisskål, fersk løk og bringebær”

Leave a Reply

Your email address will not be published.