Omelett med rosettkål, minipurre og poppede gresskarfrø

Sunt og godt i en fei!Ingredienser til 4 porsjoner:

  • 6-8 rosettkål
  • 6 egg
  • 1 minipurre, skivet
  • litt olje
  • 2 ss gresskarkjerner
  • salt og pepper

Fremgangsmåte:

Kok rosettkålen i litt vann i 2 minutter. Ta den ut og la den for dampe litt av seg.

Stek minipurren mør i litt olje i en stekepanne. Visp sammen eggene og hell eggerøren over minipurren. Fordel rosettkålen på eggerøren. Demp varmen til medium og la omeletten få stive.

I mellomtiden rister du gresskarkjerner på en tørr stekepanne til de begynner å poppe. Husk å rør litt i dem en gang i blant så de ikke svir seg på den ene siden.

Server omeletten med et dryss av gresskarkjerner, salt og pepper med godt brød og smør.


Foto: Lise von Krogh.