Omelett med rosettkål, minipurre og poppede gresskarfrø
Sunt og godt i en fei!Ingredienser til 4 porsjoner:
- 6-8 rosettkål
- 6 egg
- 1 minipurre, skivet
- litt olje
- 2 ss gresskarkjerner
- salt og pepper
Fremgangsmåte:
Kok rosettkålen i litt vann i 2 minutter. Ta den ut og la den for dampe litt av seg.
Stek minipurren mør i litt olje i en stekepanne. Visp sammen eggene og hell eggerøren over minipurren. Fordel rosettkålen på eggerøren. Demp varmen til medium og la omeletten få stive.
I mellomtiden rister du gresskarkjerner på en tørr stekepanne til de begynner å poppe. Husk å rør litt i dem en gang i blant så de ikke svir seg på den ene siden.
Server omeletten med et dryss av gresskarkjerner, salt og pepper med godt brød og smør.
Foto: Lise von Krogh.